• 03 MAR 17
    Przekaż 1% podatku dla Fundacji EuCO Dzieciom.

Jak co roku, Gazeta Wrocławska organizuje plebiscyt „Pożyteczni 2017”, w którym wybierane są najlepsze stowarzyszenia, fundacje i organizacje pożytku publicznego, działające na terenie Dolnego Śląska. Być może dla wielu z Państwa będzie to podpowiedź, komu warto przekazać w tym roku 1 procent podatku. O tytuł Pożyteczni 2017 ubiega się także Fundacja EuCO Dzieciom!

Głosowanie potrwa do 31 marca 2017 r.

JAK GŁOSOWAĆ?

Można to zrobić na trzy sposoby:

– klikając bezpośrednio na portalu GazetaWroclawska.pl – można oddać maksymalnie trzy głosy dziennie na jedną organizację, każde kliknięcie to jeden głos (link do głosowania: http://bit.ly/2lZGN2e)

– za pośrednictwem aplikacji na Facebooku – każdy lajk to dwa głosy (aplikacja dostępna jest również pod linkiem powyżej)

– wysyłając SMS pod numer podany przy nazwie danej organizacji z przypisanym jej kodem – każdy SMS to aż 10 głosów na wybraną organizację. Aby zagłosować na Fundację EuCO, wyślij SMS o treści: opp.24 na numer 72355 (koszt 2,46 zł z VAT). Dziennie możesz oddać nieograniczoną liczbę głosów.

Zapraszamy do oddawania swoich głosów na Fundację EuCO Dzieciom. Jeszcze mocniej zachęcamy do przekazania 1%  podatku na rzecz Fundacji EuCO Dzieciom. KRS Fundacji to: 0000304686.

fundacja-euco-dzieciom-1-procent