• 17 CZE 15
    Stowarzyszenie Złota Cooltora dziękuje Europejskiemu Centrum Odszkodowań za wsparcie.

Europejskie Centrum Odszkodowań i Fundacja EuCO należą do grona głównych sponsorów Stowarzyszenia Złota Cooltura.

Złotoryjskie Stowarzyszenie Złota Cooltura zajmuje się aktywizacją dzieci wykluczonych społecznie: z biednych, często wielodzietnych rodzin oraz takich, w których domach króluje alkohol i przemoc fizyczna i psychiczna. Celem, który przyświeca twórcom i działaczom Złotej Cooltury jest wskazanie tym właśnie dzieciom, że są ważne i mądre, że warto wierzyć w swoje możliwości, warto się uczyć i odkrywać swoje lepsze „ja”. Oprócz codziennych zajęć edukacyjnych, plastycznych, muzycznych i zabawy, Stowarzyszenie Złota Cooltura organizuje imprezy plenerowe takie jak Festyn Rodzinny Moto Szoł czy Otwarty Złotoryjski Maraton Muzyki Rockowej. Złota Cooltura współuczestniczy także w imprezach rodzinnych i sportowych, którym patronuje Europejskie Centrum Odszkodowań i Fundacja EuCO, poprzez organizowanie dziecięcych ogródków i placów zabaw.

W podziękowaniu za udzielane wsparcie otrzymaliśmy wspaniałą mozaikę z logo naszej Firmy wykonaną przez dzieci i młodzież podczas zajęć plastycznych w Złotej Coolturze. Serdecznie dziękujemy za tak miły i ładny prezent i obiecujemy nadal wspierać działania Złotej Cooltury na rzecz dzieci i młodzieży.

mozaika2